Profil - hvem er vi?

Firmaet bygger på over 30 års erfaring i VVS-branchen med adskillige, forskelligartede opgaver.
Alle disse mange erfaringer kommer dig og dit projekt til gode, når vi hjælper dig.

Vores alsidighed og fleksibilitet i det faglige giver os mulighed for at hive de nødvendige redskaber frem fra vores faglige rygsæk, som vi har tilføjet en hel del til i løbet af de mange år i branchen.

Dette medvirker til, at vi klarer lige netop din opgave på bedst mulig vis, og at vi kan gribe de forskellige ting an på en sådan måde, at resultatet står så solidt og flot tilbage som muligt, når vi er færdige med opgaven.

Profil
Profil
Vi arbejder ud fra en række kerneværdier
– værdier, som vi mener, er i højsædet, når man vil opbygge gode relationer og udføre tilfredsstillende arbejde.
Icon

Først og fremmest er vi utrolig stolte over at kunne præsentere så bredt et udvalg af services, således at vi kan påtage os nært sagt alle typer af opgaver og udarbejde samtlige vores projekter med bravur.

Icon

Dette leder også videre til vores næste og meget vigtige kerneværdi, som ligger os nært; nemlig vores troværdighed og troen på, at hurtige og nemme løsninger ikke altid er det bedste udgangspunkt, hverken for dig eller for os.

Icon

Dernæst bestræber vi os hele tiden på at kunne levere et godt produkt og en formidabel service så hurtigt som muligt, uden på noget tidspunkt at gå på kompromis med kvaliteten og slutresultatet. Vi er nemlig meget resultatorienterede, og vi forlader aldrig et projekt halvfærdigt.

Icon

Selvsagt bestræber vi os på at kunne levere hurtigt og effektivt, men arbejdet skal udføres ordentligt, til punkt og prikke, og vi satser dermed også på glade, tilbagevendende kunder, og ikke mindst tilfredse kunder. Vi holder af at se et færdigt projekt opført samt et færdigt stykke arbejde udført flot og efter aftalen, således at vores kunder er tilfredse – ellers er vi ikke tilfredse.

Produkter

Solvarme
Biovarme
Brændekedler
Varmepumper
Biobrændsel/Pillefyr